19.08.2016

Kilis’te açılan Yaz Kur’an Kursları Başarıyla Tamamlandı

Kilis Belediyesi Hatice Kazancıoğlu Sosyal Tesislerindeki Kursa katılan Erkek ve Kız Öğrencilere kurs sonunda bir program tertip edildi. Programa İl Müftü V. Dr. M. Mübarek ÇELİK, Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA, Belediye Başkan Yardımcıları M. Ali ERYILMAZ, Cuma ÖZDEMİR, M. Akif DELİ, Sosyal Tesisler Müftülük Koordinatörü İbrahim BALTACI,  Kur’an Kursu Öğreticileri, Öğrenci velileri ve Cami cemaati katıldı.

Yaz Kur’an Kursları kapanış programında Kilis Müftü V. Dr. M. Mübarek ÇELİK ile Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan KARA, Yaz Kur’an Kurslarının önem ve ehemmiyetini anlatan birer konuşma yaptılar.

Program sonunda İki ay boyunca Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencilere Katılım Belgesi verilerek, çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.