07.09.2016

“Şimdi Yaraları Sarma Zamanı” sloganıyla yardım elleri bu kez Amasya ilimizden uzandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, vatandaşların hayırlarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaya, yaraları sarmaya devam ediyor.

Amasya İl Müftülüğü ve MÜSİAD iş birliğiyle başlatılan kampanyada toplanan 2 Kamyon dolusu SU, Sınırımızın öbür tarafındaki savaş mağduru kardeşlerimize ulaştırılmak üzere İl Müftümüz Mahmut KARATEPE tarafından teslim alındı.

İl Müftümüz Mahmut KARATEPE;

“TDV gönüllüleri tarafından bu yardımların ulaştırılmak üzere boşaltma işleminin başladığını bölgeye giden ekiplerin sınır ötesinde bulunan kamplarda Kilis Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak günlük 60 bin ekmek ve yine günlük 10 bin kişilik sıcak yemek dağıtıldığını yineleyerek temennimizin bu çalışmaların devamını sağlamaktır.

“Şimdi Yaraları Sarma Zamanı” sloganıyla yardım elleri bu kez Amasya İlimizden uzandı. Rabbim emeği geçen, katkısı olan herkesten razı olsun, bu yardımların necip milletimizin aziz insanlarına örnek teşkil etmesi ve yardımların devam etmesi adına hayırsever kardeşlerimizin ilgi ve alakalarını kesmemesi ümidini canı gönülden istiyorum.” Dedi.