16.02.2017

YENİ CEZAEVİ CAMİSİNİN TEMELİ ATILDI

Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna yapılacak olan Cami'nin temel atma töreni yapıldı.

Önceki ay faaliyete giren L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu içerisine Hayırsever İşadamı Ali Servet tarafından yaptırılacak olan caminin iki katlı ve 1250 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

İl Müftü Vekili Dr M. Mübarek Çelik’in hazır bulunduğu temel atma törenine Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, 7 Aralık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, Kilis Baro Başkanı Hayri Muammer Fazlıağaoğlu ile daire amir ve müdürleri katıldı.

Protokol üyeleri, caminin temel atma töreninden sonra yeni yapılan cezaevinde incelemelerde bulundular.