14.07.2017

81 İlde Tüm Camilerde Şehitleri Anma Programı…

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında, verdiğimiz şehitlerimiz ve bu vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizin aziz ruhu için Türkiye genelinde olduğu gibi Kilis’te de Kur’an-ı Kerim ve Mevlit programları düzenledi.
Ülke genelindeki tüm şehitliklerde başlatılan ve Türkiye’nin 81 ilinde ve 919 ilçesinde Ulu camilerde ve selatin camilerde düzenlenen programlarda, öğle namazından önce Kur’an-ı Kerim ve Mevlit programlarıyla şehitler yâd edildi.
Şehitleri anma programları kapsamında
Kilis’te Hacı Faruk Kayabaş Camiinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlit programına Kilis Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, Emniyet Müdürü Günter Şenses, Kilis Milletvekili m. Hilmi Dülger ile Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği, Kur’an ziyafeti ve İl Müftümüz Mahmut Karatepe’nin yaptığı dua ile icra edilen programın ardından şehitlerin ruhu için yemek ikramında bulunuldu.