10.10.2017

“Camiiler ve Din Görevlileri Haftası” Öncüpınar Konteyner Kentinde bulunan Halep Camii’nde de kutlandı

İl Müftülüğü tarafından Öncüpınar Konteyner kentte düzenlenen “Camii, Şehir ve Medeniyet konulu programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Uzmanı Zuha Döndü Seven Hanımefendi, Kilis İl Müftüsü Mahmut KARATEPE ve Değerli Eşleri, Kilis Müftü Yardımcısı Hüseyin Demirhan ve Değerli Eşleri, Konteyner Kent’te barınan bayan Kur'an Kursu Öğreticisi ve öğrencilerinin yanı sıra birçok Suriyeli misafirler katıldı.

Program Konteyner Kentte bulunan bayanlar için olup dualar ve Konteyner Kentteki Öğrenciler tarafından icra edilen dini musiki ile son bulmuştur.

Program da çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesiyle sona erdi.