10.10.2017

Bayanlara Yönelik Camiiler ve Din Görevlileri Programı Düzenlendi

Kilis İl Müftülüğü tarafından Camiiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle
Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi konferans salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Uzmanı Zuha Döndü Seven Hanımefendi tarafından “Camii, Şehir ve Medeniyet” konulu bayanlara yönelik sohbet programı düzenlendi.

Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticilerinin katılımıyla düzenlenen program, Kuran Kursu öğreticilerinin Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı, "Hz. Peygamber (SAV)'in ticaret yolculuğunun medeniyet yolculuğuna dönüştüğünü ifade eden Seven, medeniyetin kardeşlik, güven, çarşı düzeni, şehir gibi unsurlarına değindi.

Program, Kız Kur'an Kursu öğrencilerinden oluşan koronun söylediği ilahilerin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı 2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Sinevizyon gösterisiyle sona erdi.