10.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Personele Yönelik Yemek Programı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilimiz merkez ve merkeze bağlı köylerimizde görev yapan imam-hatip, müezzin-kayyım, Kur’an kursu öğreticileri, öğrencileri ve daire personelimize yönelik yemek programı düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Mahmut Karatepe, Müftü Yardımcılarımız Hüseyin Demirhan ve Ömer Ayan, Musabeyli İlçe Müftümüz İsmail Çınar, Emekli Din Gönüllülerimiz ve İlimiz merkez ve merkeze bağlı köylerde görev yapan personellerimiz katıldı.

Kur’an Kursu Yöneticisi Ramazan Çekiç’in sunuculuğunu yaptığı program; İlimiz Merkez Yatılı Bölge Kur’an Kursunda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından İl Müftümüz Mahmut Karatepe tarafından açış konuşması yapıldı. Karatepe konuşmasına tüm görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek başladı. Günün anlam ve önemine binaen çeşitli mesajlar verdi.

Özellikle Yanı başımızda İdlip operasyonundaki askerlerimiz olmak üzere bütün emniyet güçlerimize dualar ederek konuşmasını sonlandırdı.