08.10.2019

VALİ SOYTÜRK DİN GÖREVLİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

1-7 Ekim Camii ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis İl Müftülüğünün hazırlamış olduğu kahvaltı da Din Görevlileriyle bir araya geldi.

Kahvaltıya İlimiz Valisi Sayın Recep Soytürk, İl Müftümüz sayın Abdurrahman Şahin, emekli ve çalışan din görevlileri ve müftülük personeli katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda kısa bir konuşma yapan il Müftümüz Abdurrahman Şahin ;

Emekli olsun, çalışan olsun din görevlilerimiz bizim için kıymetlidir. Onların her daim her alanda hizmetlerine ihtiyacımız var. Din görevlilerimiz hayatın her alanında bizimle beraberdir. Allah bütün din görevlilerimize hem çalışanlarına hem emekli olanlarına, hayırlı çalışmalarında muvaffakiyetler nasip etsin dedi.

İlimiz valisi Recep Soytürk'de konuşmasında ;

Türk toplumunun geleceği açısından din görevlilerinin çok önemli görevler ifa ettiğine ve özverili çalışmalarının devam etmesi gerektiğini ifa ederek bütün din görevlilerimizin 1-7 Ekim camiler ve din görevlileri haftasını kutladı.

Kahvaltı sonunda İl Müftümüz Abdurrahman Şahin ebediyete göç eden bütün din görevlilerimizin ruhuna ithafen hatmi şerifin duasını yaptı.