28.03.2019

SINAV İLANI

İl müftülüğünde ve Elbeyli İlçe Müftülüğünde  münhal bulunan aşağıda unvan sınıf ve derecesi yazılı kadrolar için Diyanet İşleri Başkanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği ve Sınav Yönetmeliğinin 7. Maddesi uyarınca naklen atama yarışma sınavı yapılacaktır.

SıNAVA KATıLMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Diyanet İşleri Başkanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği 8. maddesindeki şartlara haiz olmak.

3- En az Lise veya dengi okul mezunu olma

4- Başkanlığımız bünyesinde en az 2 yıl çalışıyor ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

A- BAŞVURU İçİN GEREKLİ BELGELER

1- Başvuru dilekçesi (İlgili İlçe Müftülüğünden temin edilecektir.)

2- Mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi (Aslı adaya iade edilecektir.)

3- T.C. kimlik no'lu nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi.

4- Bilgisayar Sertifikası aslı ve fotokopisi (Aslı görüldükten sonra müracaatçıya iade edilecektir. )

B- MÜRACAAT ŞEKLİ

1- Müracaatlar 25.03.201/ 08.04.2019 tarihleri arasında ilgili İl Müftülüğüne şahsen yapılacaktır .

2- Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar ve ilanda belirtilen esaslara uygun olmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

3- Sadece bir İlçe için müracaat edilebilecektir. Birden fazla İlçeye müracaat edenler sınavı kazanmış olsalar dahi sınavları geçersiz sayılacaktır.

Sınav 9 Nisan 2019 salı günü Kilis İl Müftülüğünde yapılacaktır.

Sınav sonuçları İl müftülüğü ilan panosunda duyurulacaktır. Sınava katılanlara ayrıca yazılı tebliğat yapılmayacaktır.

SInava müracaat etmek isteyenlere ilanen duyurulur.