27.09.2019

KONFERANSA DAVET

Diyanet İşleri Başkanlığının camilere ilgiyi artırmak, çevresini bakımlı ve canlı tutmak amacıyla her yıl kutlanmak üzere 1-7 Ekim tarihleri arasını 1989 yılında Camiler Haftası olarak kabul ve ilan ettiği, 2003 yılında ise bu ismin Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Bu itibarla; Elbeyli Müftümüz Cengiz ÇOLAK hocamız,1-7 Ekim tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı bu yıl “ Cami ve Hayat” temasıyla icra edilecek olan  etkinliklerle 1 Ekim 2019 Salı günü ilçe müftülüğümüze bağlı Havuzluçam ve Taşlıbakar tarihi camileri ziyaret edilecek , STK’lar, Şehit/Gazi, esnaf ve hasta ziyaretleri gerçekleştirilcektir. 2 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 10:00’da Elbeyli MEM. Konferans salonunda, Kilis il Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN’in konuşmacı olarak katılacağı Konferansa, 4 Ekim 2019 Cuma günü Elbeyli Merkez Camii’nde İlçe halkıyla sabah namazı buluşması, yine Cuma namazı öncesi Kur’an ziyafeti ve hatim duası yapılacak olan proğramlara tüm halkımız davetlidir.