16.02.2017

ELBEYLİ MERKEZ CAMİSİNE BELEDİYE ELİ

Elbeyli Merkez Camisine Belediye Eli

İl Müftülüğümüz, İlçe Müftülüğümüzün ve Elbeyli İlçe Belediyesi katkılarıyla Merkez Camiinde tadilat ve çevre düzenleme işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.

İl Müftümüz Mahmut KARATEPE; Elbeyli ilçemiz Merkez Camisinin bakım ve onarım çalışmalarında birtakım incelemelerde bulundu.

İl Müftümüze refakat eden Elbeyli İlçe Belediye Başkanı Süleyman Şimşek: Camimizin bakım, onarım yenileme işlemlerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, yapılan tadilat ve peyzaj çalışmalarının büyük bir kısmının Elbeyli Belediyesi tarafından yapıldığını dile getirdi.

İl Müftümüz Mahmut KARATEPE ise İlçe halkından tadilat çalışmaları boyunca sabır ve dua beklediklerini dile getirerek, çalışmaların neticesinde Elbeyli Merkez Camimizin daha ferah ve nezih bir ortama kavuşturulacağını bildirdi.

Yapılan incelemelerde, Elbeyli İlçe Müftümüz Bestami YIRTICI ve Kilis İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Yemliha AKSOY hazırda bulundular.

Elbeyli İlçe Müftümüz Bestami YIRTICI Elbeyli Halkına yönelik dini ve sosyal çalışmaların devam edeceğini belirtti.