07.12.2022

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASİ İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI İDRAK EDİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızca bu yıl "Peygamberimiz, Camii ve İrşat" teması ile idrak edilen haftada ilçe müftülüğümüzce bir program tertip edildi. Musabeyli Çok programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda icra edilen program Kilis Yedi Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi kıraat anabilim dalı başkanı Dr. Ögr. Üyesi Bünyamin AÇIKALIN Hocamızın Kur'an tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Muhammed AYAZGÖK'ün açılış konuşması ve Başkanlığımızca hazırlanan sinevizyon gösteriminden sonra Müftülük Korosunun ilahi ve ezgileri ile devam eden programda İl Müftümüz sayın Abdurrahman ŞAHİN "peygamberimiz, cami ve irşat" konulu konferans verdi. Konuşmalarında Peygamberimiz, Cami, Din Görevlisi ve irşat başlıkları altında katılımcıları bilgilendiren Muhterem Hocamız, Din görevlilerimizin haftasını da tebrik etti. Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih BUDAK'ın ilahi ve ezgileri ile renk kattığı program Kaymakamımız sayın Hamza ÖZBİLGİ'nin konuşmaları, konuklarımıza çiçek takdimi ve başarılı din görevlilerimize belge takdimi ile nihayete erdi. Programa Kaymakamımız Sayın Hamza ÖZBİLGİ, İlçemizin kurum amir ve müdürleri, din görevlileri, halkımız, ögretmen ve öğrenciler katıldı. Program sonunda katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.