25.02.2024

Berat Kandili dualarla idrak edildi.

Berat Kandili dolayısıyla İlçemizdeki Camilerimizde Din Görevlilerimiz öncülüğünde akşam ve yatsı namazı vakitleri arasında düzenlenen programlarda tüm şehitlerimiz, zulüm altındaki Müslümanlar ve ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

Ramazanın müjdecisi olarak kabul edilen Berat Gecesi dolayısıyla cami görevlilerince Kur’an-ı Kerim, çeşitli ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu.

Güldüzü Merkez Camii’nde düzenlenen ana programda gecenin anlam ve öneminden bahseden İlçe Müftümüz Emre GÜNGÖR, Berat gecesinin en iyi şekilde idrak edilmesi gerektiğini, dualarımız da zulüm altında olan kardeşlerimize de yer vermemiz gerektiğini belirterek; "bu gecenin feyiz ve bereketinden en iyi şekilde faydalanalım. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hepimizi birbirimize kardeş eylesin, ramazana sağ salim, sıhhatle ulaştırsın." dedi.