24.05.2023

Kilis’te hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi

Seminer Hacı Mustafa Cümbüş Camii İmam Hatibi Hafız Ömer Faruk Avcı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde konuşan İl Müftüsü Alettin Bozkurt , hac yolculuğunun müminler için, kavuşmaların en heyecanlısı ve yolculukların en hayırlısı olduğunu ifade etti.

Müftü Bozkurt, “ Böylesi bir imkanı bahşettiğinden dolayı yüceler yücesi Mevlamıza hamdolsun. Hacca gidecek hacı adaylarımızın makbul ve mebrur bir hac yapmalarını, gidemeyip bekleyen kardeşlerimizin de en kısa zamanda gitmelerini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” Dedi.

Seminerde, İl Müftü Yardımcıları Cengiz Çolak ve Recep Çarpar, Hac ve Umre Şube Müdürü Murat Taşdelen, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Şimşek ve Vaiz Tuba Altuncu görev aldı.