03.04.2020

KİLİS MÜFTÜLÜĞÜNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüse karşı Devletimiz bütün kurumlarıyla yoğun bir mücadele vermektedir.  Milletimiz de bu sıkıntılı dönemin zorluklarına karşı birlik ve bütünlük içerisinde hareket etmektedir. Ülke olarak maddi ve manevi anlamda zor bir dönemden geçtiğimiz açıktır. Bu zor dönemde “Biz bize yeteriz Türkiyem” diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyasında, devlet-millet el ele vererek Kovit-19’a karşı alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sunulacak ilave desteklere katkı sağlamak amacıyla Kilis İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, İl Müftü Yardımcıları ile bir toplantı yaptı.

Yapılan toplantıda Müftü ŞAHİN “Bizleri dinine hizmetkâr kılan Rabbimize şükür, Beytullah’ın birer şubesi olan camilerimize, Allah’ın Yüce Kelamının öğretildiği Kur’an Kurslarımıza desteğini esirgemeyen aziz milletimize vefa, mazlum ve mağdurları her zaman himaye eden Devletimize karşı minnet borcumuzun bir gereği olarak başlatılan bu yardım kampanyasına Müftü Yardımcılarımızla birlikte maaşlarımızın büyük bir kısmını bağışlayarak destek olacağız.” dedi